Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου)


Στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Με αφορμή τον εορτασμό, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς οργανώνει σήμερα εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους του. Τα παιδιά διαφόρων ηλικιών έχουν μια ωραία αφορμή ώστε να μάθουν περισσότερα για το βιβλίο, να γνωρίσουν συγγραφείς και εικονογράφους, να παρακολουθήσουν θεατρικά και μουσικά δρώμενα, να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια αλλά και εικαστικά εργαστήρια. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από δραστηριότητα που έγινε από τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Εκπαίδευσης Κιλκίς και τη δασκάλα Ερατώ Παπαδοπούλου.


Δραστηριότητες με αντικείμενο το παιδικό βιβλίο γίνονται σε όλα τα νηπιαγωγεία του νομού  όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και ειδικά την εβδομάδα αυτή.

Πολύ καλό υλικό για τη μέρα αυτή θα βρείτε στη σελίδα του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς! στη διεύθυνση http://imagineplaylearn.webnode.gr/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου