Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πραγματοποίηση συσκέψεων Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων νομού Κιλκίς

Την Τετάρτη, 23 Μαϊου 2012 και σήμερα, Παρασκευή 25 Μαϊου 2012 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες συσκέψεις Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων του νομού Κιλκίς.
Η σύσκεψη των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων του Δήμου Παιονίας πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης, ενώ του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Στις συσκέψεις συμμετείχαν οι Προϊσταμένες 52 νηπιαγωγείων, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης κ, Κων/νος Ραμπίδης και η Σύμβουλος Προσχολικής Κιλκίς, ενώ στη σύσκεψη στην Παιονία παρευρέθη και απήφθηνε χαιρετισμό ο Σύμβουλος της 3ης Περιφέρειας κ. Ιωάννης Τρικαλλιώτης.
Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα διοικητικά και παιδαγωγικά που αφορούσαν το τρέχον σχολικό έτος που βρίσκεται στη λήξη του καθώς και θέματα που αφορούν στο σχολικό έτος 2012-2013. Ακόμη, οι Προϊσταμένες ενημερώθηκαν για την πορεία της  εφαρμογής του πιλοτικού –ερευνητικού έργου: “Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας: διαδικασία αυτοαξιολόγησης Α.Ε.Ε.” 
Η Σύμβουλος Προσχολικής Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων κ. Βάϊο Βαϊτσίδη και κ. Βαλουκτσή Χρήστο που φιλοξένησαν τις συσκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου