Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Έκθεση Παιδικών Εικαστικών Τμημάτων με διεθνή συμμετοχή


Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, στις 5.30΄ μ.μ., στην αίθουσα ‘’Κούρος Ευρωπού’’ της ΤΕΧΝΗΣ θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης έργων των Παιδικών Εικαστικών Τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ, των Τμημάτων Δημιουργικής Γραφής και έργων παιδιών από Ιράν, Αίγυπτο, Σρι Λάνκα, Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Τσεχία, Λιθουανία, Βουλγαρία και Ρουμανία που έτυχαν διάκρισης το 2012 στο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής ‘’Nova Zagora 2012’’ της Βουλγαρίας.
Σε μια αίθουσα πλημμυρισμένη από τα φωτεινά χρώματα των έργων των μικρών παιδιών-μαθητών της ΤΕΧΝΗΣ, που εκπέμπουν νότες αισιοδοξίας για ένα καλύτερο ‘’αύριο’’, σε ένα χώρο όπου η ατμόσφαιρα και ο διάκοσμος μι-λούν για Χριστούγεννα, θα χαρούμε και θα απολαύσουμε τις δημιουργίες μιας χρονιάς των Εικαστικών Εργαστηρίων της ΤΕΧΝΗΣ. Δημιουργίες που έγιναν με τη σοβαρή, υπεύθυνη και μεθοδική δουλειά των υπευθύνων Ν. Μπλιάτκα, Θ. Στόκα και Κ. Βέλκου.
Τα εγκαίνια θα πλαισιωθούν από χορογραφία που θα αποδώσει τμήμα του Μπαλέτου και τη δίδαξε η Κέλλυ Πολυχρονίδου, υπεύθυνη του τμήματος.
Ακόμη θα δοθούν τα ειδικά Διπλώματα στους μαθητές που διακρίθηκαν στο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής ‘’Nova Zagora 2012’’ της Βουλγαρίας.
Στο τέλος θα μοιραστούν στους παρευρισκόμενους επιτραπέζια ημερο-λόγια του 2013, διακοσμημένα με έργα παιδιών των Εικαστικών Εργαστηρίων της ΤΕΧΝΗΣ.
Χορηγοί της έκδοσης αυτής είναι το Γραφείο ταξιδίων Κριεζής και ο αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Nissan και Peugeot Α. Καϊσίδης.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 13 Ιανουαρίου 2013. Οι ώρες λειτουργίας της είναι:
Καθημερινά 10 π.μ. έως 12 μ. και 4 έως 8 μ.μ.
Σάββατο 10 π.μ. έως 5 μ.μ.
Για τις επισκέψεις σχολείων είναι χρήσιμο να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση. Τηλ. επικοινωνίας 23410 24217.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου