Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

"15ος Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός κατασκευής ξύλινης φωλιάς για πουλιά 'Μιχάλης Παπαδάκης΄"


Οι περιβαλλοντικές ομάδες του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου καλούν όλους τους μαθητές (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ, ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, Σ.Δ.Ε., Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) να συμμετάσχουν στον "15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά 'Μιχάλης Παπαδάκης'" και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα πουλιά.
Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχτη την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου (Ταϋγέτου 60 & Πασσώβ β, Τ.Κ. 11141, Γαλάτσι, τηλ.: 210 2288340, email: mail@2epal-galats.att.sch.gr).
Η τελετή λήξης και η έκθεση των μαθητικών έργων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 στο Πάρκο "Α. Τρίτσης" στο Ίλιον Αττικής.
Όροι συμμετοχής
- Οι φωλιές πρέπει να είναι ξύλινες, γερές κατασκευές, να αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και να έχουν τη δυνατότητα να αναρτηθούν σε δέντρα
- Στο εξωτερικό κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή που θα συνοδεύει αυτή, πρέπει να είναι γραμμένα τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμου του κατασκευαστή και η ημερομηνία κατασκευής της.
- Οι φωλιές μετά το τέλος του Διαγωνισμού  δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του 'Αλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Α. Τρίτσης" και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής.
- Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι και στις καλύτερες φωλιές θα δοθούν αναμνηστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου