Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Εργαστήρι ΝΗΡΕΑ:Επιθετικότητα και Σχολείο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» στα πλαίσια της συνεργασίας με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς διοργανώνει στις 28 και 29 Μαρτίου 2012, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 9:30 – 13:30, στο ξενοδοχείο “HABITAT”, στο Κιλκίς, βιωματικό εργαστήρι Δικτύωσης με θέμα
Το εργαστήρι απευθύνεται σε Διευθυντές σχολικών μονάδων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς. Προσφέρει μεθοδολογικά εργαλεία και στρατηγικές ενίσχυσης των σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς, αλλά και ανάμεσα στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Στο εργαστήρι θα γίνει ανασκόπηση των θεμάτων που σχετίζονται με τη δικτύωση ατόμων και ομάδων και θα συζητηθούν τα προβλήματα και τα οφέλη που προκύπτουν από τη δικτύωση.
Η δικτύωση είναι ένα νέο μοντέλο σχέσης, στην οποία αλληλοπλέκονται υπηρεσίες, ομάδες, άτομα που ασχολούνται με το ίδιο ή παρόμοιο αντικείμενο.
Με αυτό το σκεπτικό, ο Νηρέας μας καλεί να επικοινωνήσουμε, μακριά από τους εντατικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, τις ανάγκες μας και να γνωριστούμε καλύτερα σε ένα φιλικό κλίμα. Μετά το τέλος του εργαστηρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 16/03/2012 στο τηλέφωνο 2341075311, στο φαξ 2341075312 ή στο e-mail nireaskp@otenet.gr από τις 9:00 ως τις 14:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο «ΝΗΡΕΑ» στο τηλέφωνο 2341075311. 
«Επιθετικότητα και Σχολείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου